Familjens lycka: Fick en miljon på skrapet

Familjens lycka: Fick en miljon på skrapet

Eveline och Lars Kjellberg skrapade hem en miljon kronor på sista rutan. Då skrek Eveline rakt ut i tv-studion. – Det känns helt fantastiskt, man förstår det knappt, säger hon direkt efter skrapet.

JUST NU: Här får du 6 Sverigelotter på köpet!

När dottern Selma, 9, sålde Sverigelotter åt fotbollsföreningen Lindome GIF köpte föräldrarna några stycken. Pappa Lars passade på att skrapa lotterna när han lagade mat tillsammans med barnen:
– Det är faktiskt Selma som upptäckte det efter extrarutan och skriker ”pappa det är tre rutor på 25 miljoner!” Vi kastar oss in i bilen och åker ner till den lokala spelbutiken, som säger att de aldrig sett något liknande och ber oss kontakta Folkspel, berättar Lars.

Hos Folkspel bekräftades att familjen hade chans på 25 miljoner kronor via en särskild högvinstdragning. På plats i tv-studion i Göteborg fick mamma och pappa välja bland 100 numrerade Sverigelotter. När Eveline skrapat sista rutan på den valda lotten stod det klart – familjen var en miljon kronor rikare.
– Man ställer in sig på 100 000 kronor (lägsta vinstsumman, reds. anm.) men så blev det en nolla till! En miljon! Det är fortfarande lite svårt att föreställa sig det, säger Evelin.

Vinsten ska familjen fira tillsammans, ”champagnen ligger redan på kylning”, och tankarna på vad de ska göra med pengarna är redan igång:
– Resa är ju en klassiker så det blir det garanterat. Att lägga om altanen därhemma är något annat vi pratat om. Sedan får vi se lite grann, funderar Eveline när Lars fyller i:
– Ett sparkonto till barnen kommer vi också att öppna!

Ta chansen här – du kan vinna 25 miljoner!

Här vinner familjen Kjellberg 1 000 000 kr!


Läs mer

Två Sverigelotter – en turgumma

Två Sverigelotter – en turgumma

Eivor, 86 år, från Vetlanda, påstår att hon aldrig haft tur. Hm, se här…På På treans bingo på Bingolotto vann hon två Sverigelotter. Den första gav ingenting, den andra tre speciella symboler som innebar minst 100 000 och chans att skrapa hem 25 miljoner.


En inställd körlektion gav Rami en halv miljon!

En inställd körlektion gav Rami en halv miljon!

Tänk vad ödet kan innebära. En inställd körlektion ersattes av ett inköp av fyra Sverigelotter. Det beslutet gav Rami Hassoun från värmländska Sunne en halv miljon kronor.


50 kronor förvandlades till en kvarts miljon

50 kronor förvandlades till en kvarts miljon

Två lotter. 50 kronor i insats. En gång i månaden i 30 års tid. Så såg rutinerna ut för Jane och Anna från Trollhättan samt Birgitta från Vänersborg. I början av sommaren gav det enträgna skrapandet utdelning i form av en kvarts miljon på Sverigelottens högvinstdragning.


En prenumeration värd en miljon kronor

En prenumeration värd en miljon kronor

Prenumerationserbjudandet kändes lockande. Föreningen BK Forward självklar att stödja. Kombinationen gjorde Kåre och Anna Broström till miljonärer med hjälp av Sverigelotten.