Extra vinstchans för dig och din favoritförening!

Vill stötta just din favoritförening lite extra, så gör du det här!

Varje registrerad Sverigelott ger dig en extra chans att vinna 10 000 kronor i presentkort till dig och 10 000 kronor till din favoritförening! 

Vi drar en storvinnare varje månad. Därutöver får ytterligare 20 vinnare ett presentkort (värde 1000 kr). 

Lyckochansen gäller endast för Sverigelotten som kostar 25 kr. 

Registrera din lott

Jag vill stödja alla Sveriges föreningar

Så här går det till

Varje månad görs en utlottning bland dem som registrerat sin lott med den unika kod som finns under skrapet. Därigenom lottas 21 vinnare fram varav en vinner den högsta vinsten och övriga 20 får den mindre vinsten. Dessutom har den som vinner den högsta vinsten även möjlighet att se till att sin favoritförening vinner 10 000 kr. Dragningen görs i slutet av varje månad och resultatet publiceras första vardagen i efterföljande månad.

Koden som du ska ange i formuläret nedan finns på lottens framsida under skrapet. 1:a pris är ett presentkort på Clas Ohlson, värde 10 000 kronor samt möjligheten att låta sin favoritförening vinna 10 000 kr. Dessutom vinnner 20 personer ett annat presentkort, värde 1000 kr. 

Här hittar du vinnarna av de tidigare dragningarna av Sverigelottens Lyckochans!

Bra att veta

När du registrerar dina lotter godkänner du samtidigt att vi får skicka e-post till dig samt kontakta dig för andra erbjudanden inom Folkspels produktkategori. Vinnarna publiceras på vår webbplats med namn och ort. Vinster kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varor. Du måste vara över 18 år och folkbokförd i Sverige för att kunna delta i tävlingen. Viktigt är att du fyller i koden exakt så som det står på lotten.

Läs om vår integritetspolicy här.