Extra bonuschans

I Sverigelottens Bonuschans registrerar du dina Sverigelotter och är därigenom med i utlottningen där vi varje månad lottar ut ett presentkort på resor (värde 10 000 kr) samt 20 presentkort (värde 1000 kr) till månadens vinnare.

Registrera din lott

Så här går det till

Varje månad görs en utlottning bland dem som registrerat sin lott med den unika kod som finns under skrapet. Därigenom lottas 21 vinnare fram varav en vinner den högsta vinsten och övriga 20 får den mindre vinsten. Bonusdragning görs i slutet av varje månad och resultatet publiceras första vardagen i efterföljande månad.

Koden som du ska ange i formuläret nedan finns på lottens framsida under skrapet. 1:a pris är ett presentkort på resor, från TUI värde 10 000 kronor. Dessutom vinnner 20 personer ett annat presentkort, värde 1000 kr. 

Här hittar du vinnarna av de tidigare dragningarna av Sverigelottens Extra Bonuschans!

Bra att veta

När du registrerar dina lotter godkänner du samtidigt att vi får skicka e-post till dig samt kontakta dig för andra erbjudanden inom Folkspels produktkategori. Vinnarna publiceras på vår webbplats med namn och ort. Vinster kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varor. Du måste vara över 18 år och folkbokförd i Sverige för att kunna delta i tävlingen. Viktigt är att du fyller i koden exakt så som det står på lotten.

Läs om vår integritetspolicy här.