På tillfälligt besök -  Sverigelottens hjärtlott!

På tillfälligt besök - Sverigelottens hjärtlott!

Äntligen är det premiär för Sverigelottens helt nya hjärtlott, som kommer att finnas till försäljning under februari månad. Under denna period kommer dessutom ett extra överskott från Sverigelotten gå till Hjärtebarnsfonden och Riksförbundet HjärtLung, i kampen för friska hjärtan. Precis som vanligt finns chansen att vinna upp till 25 miljoner kronor. Ni kan själva tjäna extra pengar till er förening genom att sälja hjärtlotten, antingen via direktförsäljning eller som prenumeration.

Sälj Sverigelotten och tjäna pengar till er förening. 

Det är enkelt att sälja Sverigelotten och hela överskottet går rakt tillbaka in i föreningen. Pengar som kan göra stor nytta i verksamheten! Två sätt att sälja Sverigelotten: genom direktförsäljning eller som prenumeration.

1. Direktförsäljning

1. Beställ Sverigelotter på tel 0771-727200. 
2. Sälj Sverigelotter. Låt alla medlemmar hjälpa till att sälja.
3. Tjäna på Sverigelotter. Ni tjänar från 8 kr per såld lott!

2. Prenumeration 

En satsning på att sälja prenumerationer på Sverigelotten till medlemmar och vänner genererar intäkter till föreningen under lång tid.  10 prenumeranter som har 6 Sverigelotter i månaden genererar 4 320 kr på ett år till föreningen.

Gör så här: Teckna prenumeration på sverigelotten.se/prenumerera. Där väljer man även vilken förening man vill stödja.

Detta kan vi hjälpa dig med

Vi hjälper er gärna med material till er webb, annonser för hjärtlotten, bilder till nyhetsmejl eller annat material ni behöver.

 

Kontakta Folkspels säljteam på tel 0771-727200 eller besök folkspel.se/ sverigelotten för mer info.