Prenumerera på Sverigelotten

Prenumerera på Sverigelotten

- Få en weekend i Helsingfors med Viking Line på köpet

Helsingfors är en vacker, promenadvänlig och trendig stad med kulturella intryck från både öst och väst. Här hittar du allt från tvåstjärniga Michelinkrogar och pulserande designkvarter till unika barer och kaféer. En destination du definitivt lär vilja återvända till.

Båten avgår 16.30 från Stockholm. Du får en heldag i Helsingfors och är åter i Stockholm dag tre kl 10.00.

Läs om 100 tips på saker att göra i Helsingfors, få tips för barnfamiljen och de bästa restaurangerna, butikerna och sevärdheterna som ni inte får missa på www.vikingline.se

 När du går med som Sverigelotten prenumerant och stödjer din förening senast 31/12 2020 får du 8 st Sverigeotter utan extra kostnad (värde:200kr). Som prenumerant får du tillsvidare dina Sverigelotter smidigt hemskickade var fjärde vecka. Du kan när som helst säga upp din prenumeration efter det att din bindningstid på 3 månader löpt ut. Det kan dock av produktionstekniska skäl dröja upp till 6 veckor innan uppsägningen träder i kraft. Det beror på att Folkspel i vissa fall redan har påbörjat produktion av kommande utskick, vilka inte går att stoppa. Pris per sverigelott är 25 kr. OBS! Erbjudandet gäller enbart nya prenumeranter och endast dig som är över 18 år. 

För mer information, läs om vår integritetspolicy och läs våra Allmänna villkor för prenumeration eller ring Folkspel Kundcenter på telefon 0771-440 440. 

 

Erbjudanden

Vi har bra rabatter och erbjudanden från våra partners, exklusivt för dig som Premiumkund.

Gåvoprenumeration

Gör någon glad! Ge bort en prenumeration på Sverigelotten.

Läs mer här >>