Vinn jättestort med Sverigelotten Premium!

Vinn jättestort med Sverigelotten Premium!

Sverigelotten Premium - är Sveriges största skraplott – med en högvinst på svindlande 50 miljoner kronor!

Sverigelotten Premium som ger dig chansen att vinna 50 miljoner kronor! Det gör den inte bara till Sveriges största skraplott, det gör den också till den skraplott som kan ge dig den allra högsta vinsten!

Sverigelotten Premium kostar 50 kronor och har 12 skrapfält istället för de vanliga 9, samt att Sverigelottens extra skrapfält givetvis följer med även till denna lotten som ger dig ytterligare en vinstchans!

Sverigelotten Premium är, precis som den vanliga Sverigelotten, föreningslivets egen skraplott. Genom att köpa Sverigelotten bidrar man också ekonomiskt till Sveriges klubbar och föreningar, och kanske direkt till den föreningen som ligger närmast hjärtat. Självklart finns den vanliga Sverigelotten som kostar 25 kr kvar, och där har du fortfarande chansen att vinna 25 miljoner kronor, precis om vanligt! 

Sverigelotten och Sverigelotten Premium säljs av Folkspel, en ideell organisation som sedan starten 1991 genererat över 16 miljarder till Sveriges klubbar, föreningar och organisationer. Bara under 2019 delade Folkspel ut 189 miljoner. Och vi har inga privata vinstintressen.