Sverigelotten 25 med chans på 25 miljoner

Sverigelottens stora sommartävling avslutad!

Sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten närmar sig. Men Sverigelottens Stora sommartävling är slut redan nu och vi kan med glädje presentera de 10 vinnarna som vunnit 10 Sverigelotter vardera. Stort grattis!

Vinnare

Anna Rodebrand, Söråker

Ida Hoversjö, Östersund

Birgitta Wiktorsson, Stigtomta

Kerztin Hedström, Stora Skedvi

Pierre Sandström, Hässleholm

Torbjörn Holmström, Mölndal

Christina Jansson, Vendelsö

Katharina Håkanson, Bollnäs

Annelie Svensson, Åkersberga

Jenny Thunander, Östhammar

rund facebook logotyp Glöm inte följa Sverigelotten på Facebook

Villkor

10 vinnare kommer att vinna 10 Sverigelotter vardera. Tävlingen pågår mellan 29/6-31/7. Man måste vara minst 18 år för att delta. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varuvinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår. Läs mer i vår Integritetspolicy


Läs mer

Jaktfalkens gymnastik lag.

”Sverigelotten ger oss plus i kassan”

Uppemot en kvarts miljon kronor i förtjänst från försäljning av Sverigelotter. Det är medel som gör skillnad för en blivande hundraåring vid namn GK Jaktfalken.


Jill Johnson med i kampanj för Sverigelotten rosa.

608 479 kronor till Bröstcancerförbundet

Tack för att du var med och stöttade Bröstcancerförbundet och deras arbete kring bröstcancerforskningen. Genom din insats i oktober månad har vi kunnat samla in 608 479 kronor till Bröstcancerförbundet och deras arbete. Stort tack!


Stefan brinner för hjärtemånaden

Stefan Holm: ”Alla Hjärtans dag är dagen för romantiska komedier”

Februari är den stora hjärtemånaden. För Sverigelottens ambassadör Stefan Holm betyder det särskilt en sak. "Det finns väl ingen bättre månad för romantiska komedier", säger han.


Glada Erica Johansson med armarna i kors

Krönika: Bröst, dessa ständigt omtalade och uppskattade geléklumpar

Erica Johansson en Sveriges bästa längdhopperska genom tiderna, ger här sin syn på bröst, och vikten av av att bröstcancerforskningen fortsätter att framskrida!