Sverigelottens stora sommartävling avslutad!

Sverigelottens stora sommartävling avslutad!

Sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten närmar sig. Men Sverigelottens Stora sommartävling är slut redan nu och vi kan med glädje presentera de 10 vinnarna som vunnit 10 Sverigelotter vardera. Stort grattis!

Vinnare

Anna Rodebrand, Söråker

Ida Hoversjö, Östersund

Birgitta Wiktorsson, Stigtomta

Kerztin Hedström, Stora Skedvi

Pierre Sandström, Hässleholm

Torbjörn Holmström, Mölndal

Christina Jansson, Vendelsö

Katharina Håkanson, Bollnäs

Annelie Svensson, Åkersberga

Jenny Thunander, Östhammar

 Glöm inte följa Sverigelotten på Facebook

Villkor

10 vinnare kommer att vinna 10 Sverigelotter vardera. Tävlingen pågår mellan 29/6-31/7. Man måste vara minst 18 år för att delta. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varuvinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår. Läs mer i vår Integritetspolicy


Läs mer

Agneta Sjödin: “När de vinner känns det som att det är jag som vinner!”

Agneta Sjödin: “När de vinner känns det som att det är jag som vinner!”

Agneta Sjödin leder sedan februari tillsammans med Stefan Holm Sverigelottens högvinstskrap. Och det är ett jobb som Agneta verkligen uppskattar.


Tack för din insats!

Tack för din insats!

Tack för att du är med och stödjer Hjärtebarnsfonden och Riksförbundet HjärtLung och deras arbete kring hjärtforskningen. Genom din insats i februari månad har vi kunnat samla in 429 045 kr till dessa organisationer. Stort tack!


Stefan & Agneta leder Sverigelotten

Stefan & Agneta leder Sverigelotten

Två stora profiler kommer framöver att leda högvinstdragningen av Sverigelotten. Olympiska mästaren i höjdhopp Stefan Holm och erfarna programledaren Agneta Sjödin.


Tre tjejer i samma klass - och med samma hjärtfel

Tre tjejer i samma klass - och med samma hjärtfel

Hilda, Alma och Linn är lika gamla, går i samma klass, spelar i samma lag – och har samma hjärtfel. De är alla ett utmärkt exempel på att det kan gå jättebra att idrotta som hjärtebarn.
– Vi tänker nästan aldrig på våra hjärtfel, säger de.