Tävlingen avslutad - Blev du en vinnare?

Tävlingen avslutad - Blev du en vinnare?

Mängder av kärleksberättelser har strömmat in till Sverigelotten under veckan, men tre stycken stack ut lite extra och belönas därför med 10 Sverigelotter vardera. Våra vinnare hittar du nedan!

  - Glöm inte att följa Sverigelotten på Facebook för att vara med och tävla!

VINNARE:
Margaretha Staberg, Mariestad

"Första gången jag träffade min man i maj 1984. Han stod lång, solbränd och snygg vid en rondell i Karlstad och bara strålade emot mig när jag klev av en buss. Det var kärlek vid första ögonkastet för oss båda. Den blicken glömmer jag aldrig! Nu har vi varit lyckligt gifta i mer än 30 år. <3"

Amanda Björnritz Larsson, Örebro

"Det måste varit när jag och min man firade ett år tillsammans. Vi var i Thailand och satt på en resataurang precis intill havet och solnedgången var ett faktum. När jag och hans mamma, pappa och syskon sitter och äter ställer han sig upp för att hålla ett tal. Han berättar för mig hur mycket jag betyder för honom, hur fin jag är som person och att han aldrig vill leva utan mig. Sedan går han ner på knä och säger. - jag har tänkt på det här väldigt länge, men inte du, det här ska inte sätta press på dig, men vill du gifta dig med mig ? Med tårar som rinner ner för mina kinder så säger jag JAAAA. Hela restaurangen har snappat upp vad som just hänt och det ställde sig upp och började applådera. Det ögonblicket var verkligen som taget ur en kärleksfilm. Detta var på alla hjärtans dag 2014."

Elisabeth Nysjö, Västerås

"Att välja mitt romantiska ögonblick är lätt: Det var en vacker dag i juli år 2001, då jag träffade mannen som min make skulle bli, och vann en superjackpott uti livets lotteri! Vi möttes på stan för en blind date på café, och ingen av oss ville sig hemåt bege, utan till stängningsdags satt vi som trollbundna där, och sedan dess har jag i honom varit obeskrivligt kär. Så trots att datumet fredagen den 13:e var, jag en fantastisk tur i kärlek onekligen har!"


Läs mer

Stefan Holm: ”Alla Hjärtans dag är dagen för romantiska komedier”

Stefan Holm: ”Alla Hjärtans dag är dagen för romantiska komedier”

Februari är den stora hjärtemånaden. För Sverigelottens ambassadör Stefan Holm betyder det särskilt en sak.
– Det finns väl ingen bättre månad för romantiska komedier, säger han.


Tack för din insats!

Tack för din insats!

Tack för att du är med och stödjer Bröstcancerförbundet och deras arbete kring bröstcancerforskningen. Genom din insats i oktober månad har vi kunnat samla in 601 914 kr till Bröstcancerförbundet och deras arbete. Stort tack!


Tävla med Sverigelotten och vinn rosa Goodiebags!

Tävla med Sverigelotten och vinn rosa Goodiebags!

Under oktober månad går ett extra överskott av alla sålda Sverigelotter till Bröstcancerförbundet. För att uppmärksamma detta extra tävlar vi därför nu ut Rosa Goodiebags till fem lyckliga vinnare. Svara rätt på frågorna nedan och var med och tävla!


Krönika: Bröst, dessa ständigt omtalade och uppskattade geléklumpar

Krönika: Bröst, dessa ständigt omtalade och uppskattade geléklumpar

Erica Johansson en Sveriges bästa längdhopperska genom tiderna, ger här sin syn på bröst, och vikten av av att bröstcancerforskningen fortsätter att framskrida!