Köp skraplotter från Sverigelotten

Skrapa och vinn upp till 25 miljoner kronor samtidigt som du stöttar svenskt föreningsliv!

Digitala skraplotter online - enkelt och smidigt

Sverigelotten är föreningslivets eget skrapspel och har funnits sedan 2004. Genom att köpa en lott hos Sverigelotten stödjer du Sveriges organisationer, klubbar och föreningar, inklusive din favoritförening.

Köp din digitala skraplott enkelt online och ha chansen att vinna upp till 25 miljoner kronor på Sverigelotten eller hela 50 miljoner kronor på Sverigelotten Premium. I år firar Sverigelotten 20 år med jubileumslotten, som du också kan köpa online. Båda lotterierna säljs av den ideella organisationen Folkspel, som sedan 1991 har bidragit med över 17,5 miljarder kronor till svenskt föreningsliv.

Vill du stödja din favoritförening på ett enkelt sätt?

Hos Sverigelotten kan du välja upp till tre föreningar eller organisationer att få överskott från ditt digitala lottköp. Logga in och välj din förening eller organisation. Genom att prenumerera på lotter kan du hjälpa till att stödja din förening samtidigt som du har chans att vinna upp till 25 miljoner kronor!

Hur fungerar Sverigelotten?

Skraplotten kostar 25 kronor och finns att köpa i butiker, hos föreningar eller online. Din lott ger dig chans att vinna upp till 25 miljoner kronor* med 9 skrapfält och en extra vinstchans i form av ett 10:e vinstsymbol. Det är i genomsnitt vinst på var fjärde lott. 

*Högvinster delas ut vid en offentlig dragning efter att du har skrapat fram 3 högvinstsymboler.

Trissa upp spänningen med Sverigelotten Premium

Med Sverigelotten Premium kan du skrapa fram upp till 50 miljoner kronor och delta i en högvinstdragning om du får triss i högvinstsymboler.

Genom att köpa en lott från Sverigelotten får du inte bara chansen att vinna stort, utan du bidrar också till att stärka föreningslivet i Sverige.