FärgFemman - Unna dig lite färg i vardagen!

FärgFemman skraplott är en ny skraplott från Folkspel. Under skrapet döljer sig kontantvinster upp till en miljon samt en ny väg till Bingolottos populära spel FärgFemman. Nu kan du alltså få möjligheten att spela FärgFemman bara genom att köpa en skraplott - FärgFemman skraplott!

Välj din lott

FärgFemman är ett välkänt och populärt spel som många känner igen från Folkspels Bingolotto. Spelet där du kan vinna allt från kontanter, bilar och massor av andra fina varuvinster som t.ex resor, elektronik och möbler.

FärgFemman Skraplott - En ny väg till FärgFemman
Nu ger vi alla skraplottsälskare chansen att få spela FärgFemman - skraplotten som blir en ny väg till det älskade spelet.

FärgFemman skraplott har ingen koppling till Bingolotto, du behöver alltså inte se programmet eller köpa en Bingolott. Tycker du mycket om Bingolotto och ofta köper Bingolotter är det här en extra möjlighet att få chansen att spela FärgFemman.

En miljon direkt på skrapet!
FärgFemman skraplott är också laddad med mer än möjligheten att spela FärgFemman. Under skrapet döljer sig kontantvinter på upp till 1 miljon kronor!

Ditt nöje ger Sveriges föreningar växtkraft
Alla Folkspels produkter bidrar till växtkraften hos Sveriges föreningar. Så även denna nyhet - FärgFemman skraplott.