Skrapa fram ett bättre Sverige

Sverigelotten är Föreningslivets egen skraplott. Den ägs av Folkspel som är en ideell organisation vars enda uppgift är att generera pengar till föreningslivet. Så varje gång du skrapar en Sverigelott är du med och skapar ett aktivare, friskare och bättre Sverige.

Sverigelotten ger dig vinst på var 4:e lott i snitt. Och högsta vinsten är 25- eller 50 miljoner kronor! Men det bästa med Sverigelotten är att dina satsade pengar går till nåt viktigt. Till nån du bryr dig om. Rädda barnen till exempel. Eller Sala Simsällskap. Eller Leksands IF. Eller Saik Bandy P09. Eller… ja, du fattar.

  • Mest pengar får din favoritförening när du köper Sverigelotten direkt av dem.
  • Näst mest pengar får de om du tecknar en prenumeration.
  • Och om du köper lotten i butik, då delar de på överskottet tillsammans med resten av våra föreningar. Men se till att registrera din lott för en extra bonuschans. Då kan både du och din favoritförening vinna fina priser.

Sverigelotten säljs i butik och av föreningar över hela vårt avlånga land. Men du kan även skrapa en digital Sverigelott direkt på webben.

Oavsett om du köper en digital lott eller en traditionell papperslott går allt överskott direkt tillbaka till Sveriges klubbar och föreningar. Det är pengar som är oumbärliga för att föreningarna ska kunna fortsätta erbjuda ungdomar och vuxna möjlighet att träna, umgås och utvecklas samt få möjlighet att vara med i den gemenskap som en förening erbjuder.

Det är vad vi på Folkspel brinner för! Här kan du se vilka organisationer som är medlemmar i Folkspel. Du kan också läsa mer om Folkspel här!

 

TFK: "Sverigelotten fungerar bra!"

Föreningslivets egen skraplott

Med Folkspel och Sverigelotten kan alla föreningar få in extra pengar till föreningskassan på ett enkelt sätt.

Det här gör föreningarna med pengarna