Skrapa fram ett bättre Sverige

Skrapa fram ett bättre Sverige

Sverigelotten är Föreningslivets egen skraplott. Den ägs av Folkspel som är en ideell organisation vars enda uppgift är att generera pengar till föreningslivet. Så varje gång du skrapar en Sverigelott är du med och skapar ett aktivare, friskare och bättre Sverige.

Sverigelotten säljs i butik och av föreningar över hela vårt avlånga land. Men du kan även skrapa en digital Sverigelott direkt på webben.

Oavsett om du köper en digital lott eller en traditionell papperslott går allt överskott direkt tillbaka till föreningslivet. Det är pengar som är oumbärliga för att föreningarna ska kunna fortsätta erbjuda ungdomar och vuxna möjlighet att träna, umgås och utvecklas samt få möjlighet att vara med i den gemenskap som en förening erbjuder.

Föreningslivet, vad är det, kanske du frågar dig? Jo, det är ett samlingsnamn på alla de klubbar, föreningar, organisationer och förbund som erbjuder alla som vill chansen att utöva en idrott, vara del i en gemenskap och engagera sig i viktiga frågor. Det är vad vi på Folkspel brinner för! Här kan du se vilka organisationer som är medlemmar i Folkspel.

Du kan också läsa mer om Folkspel här!

TFK: "Sverigelotten fungerar bra!"

Trollhättans FK är fotbollslaget som använder överskottet från sin försäljning av Sverigelotter till material och när lagen ska iväg på cuper.

Läs mer om Trollhättans arbete med Sverigelotten här!

Köp en Sverigelott

Köp en Sverigelott och få chansen att vinna 25 miljoner!
 

Köp din digitala lott här!

Föreningslivets egen skraplott

Med Folkspel och Sverigelotten kan alla föreningar få in extra pengar till föreningskassan på ett enkelt sätt.

Det här gör föreningarna med pengarna