Sverigelotten Premium - Vinn otroliga 50 miljoner kronor

Sverigelotten Premium är skraplotten som ger dig en vinstchans på otroliga 50 miljoner kronor. Ta chansen och skrapa din turlott nu!

Ta chansen att vinna stort med Sverigelotten Premium! Med en högvinst på 50 miljoner kronor är det den ultimata skraplotten. Köp den digitala lotten idag och skrapa fram dina vinnande fält. Dessutom kan du nu stötta upp till tre favoritföreningar eller organisationer genom att välja dem som mottagare av överskottet från ditt lottköp i inloggat läge.

Sverigelotten Premium - En skraplott för föreningslivet

Sverigelotten Premium bidrar ekonomiskt till Sveriges klubbar och föreningar. För endast 50 kronor får du 12 skrapfält och en extra vinstchans. Skrapa fram tre lika fält och du har vunnit. Dessutom går allt överskott till Sveriges klubbar och föreningar, precis som vanligt.

Sverigelotten Premium är inte den enda skraplotten som Folkspel erbjuder. Den vanliga Sverigelotten kostar 25 kronor och ger dig chansen att vinna 25 miljoner kronor. Utöver den finns kan du välja mellan flera andra lotter – du hittar alla våra skraplotter här. Var med och stöd Sveriges klubbar och föreningar genom att köpa båda lottalternativen.

Köp Sverigelotten och Sverigelotten Premium hos Folkspel

Folkspel är en ideell organisation som sedan starten 1991 har genererat över 17,5 miljarder kronor till Sveriges klubbar, föreningar och organisationer. Köp dina lotter hos Folkspel och ta chansen att vinna samtidigt som du stödjer föreningslivet.