Sverigelotten Premium

Sverigelotten Premium är skraplotten som ger dig en vinstchans på otroliga 50 miljoner kronor. Ta chansen och skrapa din turlott nu!

Nyhet! Stötta din favoritförening

Du kan nu välja vilka föreningar eller organisationer som ska få överskottet från ditt digitala lottköp. Du väljer dina favoriter i inloggat läge, upp till tre stycken.

Sverigelotten Premium

Sverigelotten Premium är Sveriges största skraplott – med en högvinst på svindlande 50 miljoner kronor! Den ger dig chansen att vinna 50 miljoner kronor! Det gör den inte bara till Sveriges största skraplott, det gör den också till skraplotten som kan ge dig den allra högsta vinsten!

Sverigelotten Premium kostar 50 kronor och har 12 skrapfält istället för de vanliga 9, självklart följer Sverigelottens extra skrapfält givetvis med även till denna lott – ett fält som ger dig ytterligare en vinstchans! Skrapar du fram tre lika fält betyder det att du vunnit, och fyra lika ger dubbel vinst! Och allt överskott går som alltid till Sveriges klubbar och föreningar.

Sverigelotten Premium, som började säljas under 2019, är precis som den vanliga Sverigelotten, föreningslivets egen skraplott. Genom att köpa Sverigelotten Premium bidrar du också ekonomiskt till Sveriges klubbar och föreningar, och kanske direkt till den föreningen som ligger närmast hjärtat. Självklart finns den vanliga Sverigelotten som kostar 25 kronor kvar, och där har du fortfarande chansen att vinna 25 miljoner kronor, precis om vanligt! 

Sverigelotten och Sverigelotten Premium säljs av Folkspel, en ideell organisation, utan privata vinstintressen, som sedan starten 1991 genererat över 17,5 miljarder till Sveriges klubbar, föreningar och organisationer.