Vinn stort eller jättestort!

Vinn stort eller jättestort!

Sverigelotten Premium - Sveriges största skraplott – med en högvinst på svindlande 50 miljoner kronor!

Sverigelotten Premium ger dig chansen att vinna 50 miljoner kronor! Det gör den inte bara till Sveriges största skraplott, det gör den också till den skraplott som kan ge dig den allra högsta vinsten!

Sverigelotten Premium kostar 50 kronor och har 12 skrapfält istället för de vanliga 9, samt att Sverigelottens extra skrapfält givetvis följer med även till denna lotten som ger dig ytterligare en vinstchans!

Sverigelotten Premium är, precis som den vanliga Sverigelotten, föreningslivets egen skraplott. Genom att köpa Sverigelotten bidrar man också ekonomiskt till Sveriges klubbar och föreningar, och kanske direkt till den föreningen som ligger närmast hjärtat. Självklart finns den vanliga Sverigelotten som kostar 25 kronor kvar, och där har du fortfarande chansen att vinna 25 miljoner kronor, precis om vanligt! 

Sverigelotten och Sverigelotten Premium säljs av Folkspel, en ideell organisation som sedan starten genererat allt överskott till Sveriges klubbar, föreningar och organisationer. Vi har inga privata vinstintressen. Du köper Sverigelotten Premium här!

Hitta butik

Frågor och svar

Här hittar du de vanligaste frågorna som handlar om Sverigelotten

Till frågor och svar

Vill du sälja Sverigelotten?

Tillhör du en förening? Vill ni sälja Sverigelotten och på det sättet tjäna extra pengar till föreningen eller laget? Men Sverielotten Premium kan ni tjäna upp till 16 kronor per såld lott! 

Läs om hur din förening kan börja sälja Sverigelotten