Ge bort en lott

Att ge bort en skraplott som present är alltid en uppskattad gest, och med Sverigelotten ger du dessutom chansen att vinna miljoner samtidigt som du stödjer föreningslivet. Det är en enkel och smidig present att ge bort, och du fyller bara i namn och kontaktuppgifter till mottagaren för att skicka en digital lott. Ge bort en chans till spänning och glädje med en Sverigelott till någon du tycker om.

Välj skraplott att ge bort:

Tänk på att när du ger bort en lott online måste den som tar emot lotten vara minst 18 år.

GE BORT EN SKRAPLOTT TILL NÅGON DU TYCKER OM!

Letar du efter en gåva, eller vill du bara skämma bort någon lite extra på fars dag, mors dag, alla hjärtans dag eller en helt vanlig dag? Det är enkelt att ge bort en skraplott till någon.

SKICKA VIA SMS ELLER E-POST

Välj mottagarens namn och hur du vill skicka lotten. Du kan välja att skicka skraplotter via sms eller e-post. När du har gjort ditt val får du fylla i antingen mottagarens e-postadress eller mobilnummer. Tänk på att mottagaren måste vara 18 år för att kunna ta emot sin skraplott.

LÄMNA ETT MEDDELANDE TILLSAMMANS MED DIN LOTT

I rutan för “meddelande” fyller du i vad du vill att mottagaren ska läsa tillsammans med sin lott/sina lotter.

DEN VIKTIGA GÅVAN!

Tack för att du ger bort en skraplott. Du gör en god gärning! Allt överskott från skraplotterna går direkt till Sveriges föreningsliv.