Sverigelotten

Skrapa direkt och ta chansen och vinn upp till 25 miljoner på Sverigelotten och samtidigt stöttar du svenskt föreningsliv med ditt köp.

Nyhet! Stötta din favoritförening

Nu kan du välja vilken förening som ska få överskott från ditt digitala lottköp. Du väljer förening eller organisation i inloggat läge, upp till tre stycken. Du kan också prenumerera på lotter och på så sätt hjälpa din förening samtidigt som du har chans att vinna 25 miljoner!

Hur funkar Sverigelotten?

Skraplotten Sverigelotten kostar 25 kronor, och finns att köpa i fysisk form i butiker och hos föreningar, men såklart kan du även köpa lotter online. Oavsett om du köper en fysisk eller en digital lott kan du vinna pengar på din lott, har du riktigt tur kan du vinna hela 25 miljoner kronor*!

Lotten har 9 skrapfält, men den har också en extra vinstchans i form av ett extra skrapfält – med en 10:e vinstsymbol. Det är i genomsnitt vinst på var fjärde lott. 

*Våra högvinster delas ut vid en offentlig dragning, efter att du skrapat fram 3 högvinstsymboler.

Föreningslivets skraplott

Sverigelotten är föreningslivets egen skraplott och har funnits sedan 2004. Genom att köpa Sverigelotten bidrar du ekonomiskt till Sveriges klubbar och föreningar, och kanske direkt till den föreningen som ligger närmast ditt hjärta.

Sverigelotten och Sverigelotten Premium säljs av Folkspel, en ideell organisation som sedan starten 1991 genererat över 17,5 miljarder till Sveriges klubbar, föreningar och organisationer.

Trissa upp spänningen med en skraplott

Du vet väl om att du även kan skrapa fram upp till 50 miljoner med Sverigelotten Premium. Får du triss i högvinstsymboler får du delta i en högvinstdragning.