Köp Sverigelotten

Skulle 25 miljoner sitta fint?

Missa inte din välkomstgåva! Sätt in 100 kronor så får du 100 kronor extra att spela för. Läs mer om välkomstgåvan här.

Välj din lott

Hur funkar Sverigelotten?

Skraplotten Sverigelotten kostar 25 kronor, och finns att köpa i fysisk form i butiker och hos föreningar, men såklart kan du även köpa lotter online. Oavsett om du köper en fysisk eller en digital lott kan du vinna pengar på din lott, har du riktigt tur kan du vinna hela 25 miljoner kronor*!

Lotten har 9 skrapfält, men den har också en extra vinstchans i form av ett extra skrapfält – med en 10:e vinstsymbol. Denna symbol används ihop med skrapfältets övriga symboler för att få tre eller fyra lika symboler. Tre lika symboler ger vinst, fyra lika ger dubbel vinst! Det är i genomsnitt vinst på var fjärde lott. 

*Våra högvinster delas ut vid en offentlig dragning, efter att du skrapat fram 3 högvinstsymboler.

Föreningslivets skraplott

Sverigelotten är föreningslivets egen skraplott och har funnits sedan 2004. Genom att köpa Sverigelotten bidrar du å ekonomiskt till Sveriges klubbar och föreningar, och kanske direkt till den föreningen som ligger närmast ditt hjärta.

Sverigelotten och Sverigelotten Premium säljs av Folkspel, en ideell organisation som sedan starten 1991 genererat över 16 miljarder till Sveriges klubbar, föreningar och organisationer.