Sverigelotten 25 och 50 - stötta föreningslivet.

Det här är Sverigelotten

Vinn med Sverigelotten – Vinn stort, samtidigt som du främjar svenskt föreningsliv.

Skraplotter från Sverigelotten

Allt överskott från skraplotterna från Sverigelotten går oavkortat till svenskt föreningsliv. Hos Sverigelotten kan du skrapa skraplotter med riktigt stora vinstchanser. Däribland skraplotten som ger den högsta skraplottsvinsten i Sverige – Sverigelotten Premium som, om du har riktig tur, kan ge dig en vinst på svindlande 50 miljoner kronor. Vår mest kända lott är Sverigelotten – en lott där det gäller att skrapa fram tre lika belopp eller symboler, då kan du vinna hela 25 miljoner kronor.

Vi har också flera andra skraplotter som exempelvis FärgFemman och Kosing – lotter som precis som Sverigelotten erbjuder skrap, spänning och vinstchanser. Du kan köpa våra skraplotter på nätet online eller som fysisk lott i butik eller av din förening. Oavsett hur du skrapar så hoppas vi kunna ge dig en trygg, men spännande upplevelse.

Du kan även Prenumerera på Sverigelotten, då får du fysiska lotter direkt hem i brevlådan och du väljer själv vilken förening som får hela överskottet av försäljningen!

Vill du läsa mer om varför du bör välja Sverigelotten? Klicka här!

Hur fungerar skraplotter?

Alla våra produkter är skraplotter, på de fysiska lotterna finns det en skrapyta som du skrapar bort för att visa belopp eller symboler och om du har vunnit eller ej. Om du köper våra digitala skraplotter online så skrapas ytan på samma sätt, antingen med ditt finger om du spelar via mobilen eller med muspekaren om du surfar på en dator. Du kan också välja ”autoskrapa” så skrapas lotten automatiskt.

Hur mycket kostar våra skraplotter?

Våra skraplotter kostar mellan 5 till 50 kronor. Du kan välja mellan dessa lotter:

· Sverigelotten kostar 25 kronor – vinst upp till 25 miljoner kronor
· Sverigelotten Premium kostar 50 kronor – vinst upp till 50 miljoner kronor
· FärgFemman kostar 30 kronor – vinst på upp till en miljon kronor
· Kosing kostar 5 kronor – högsta vinst 250 000 kronor

Folkspel – Vi ger allt

Sverigelotten som är ett svenskt lotteri, drivs precis som BingoLotto, utav Folkspel, en ideell organisation vars enda uppgift är att stärka och generera pengar till föreningslivet. När Folkspel säljer sina lotter går 100 % av överskottet till Sveriges föreningar, klubbar och organisationer. Sedan 1991 har vi delat ut över 17,5 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv. Folkspel tycker att svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla, och det är därför vi ger allt tillbaka.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring Sverigelotten är du alltid välkommen att kontakta Sverigelottens kundtjänst eller kika bland vanliga frågor och svar via länken nedan.

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna som handlar om Sverigelotten som kommer till vårt kundcenter.

Till frågor och svar