Det här är Sverigelotten

Det här är Sverigelotten

Vinn med Sverigelotten – Vinn stort, samtidigt som du främjar svenskt föreningsliv.

Sverigelotten har funnits sedan februari 2004 och erbjuder skraplotter med riktigt stora vinstchanser och har den högsta skraplottsvinsten i Sverige med svindlande 50 miljoner kronor. Du kan hitta lotter från Sverigelotten i butiker och hos föreningar men även i digital form, men oavsett hur du skrapar så hoppas vi kunna ge dig en trygg, men spännande upplevelse. Allt överskott från Sverigelotten går oavkortat till svenskt föreningsliv och främjandet av hälsa, integration och respekten för andra.

Tack för att du väljer Sverigelotten!

Folkspel – Vi ger allt

Sverigelotten som är ett svenskt lotteri, ägs, precis som BingoLotto, utav Folkspel, en ideell organisation vars enda uppgift är att stärka generera pengar till föreningslivet. När Folkspel säljer sina lotter går 100 % av överskottet till Sveriges föreningar, klubbar och organisationer. 2020 gick till exempel hela 232 miljoner kronor till Sveriges föreningsliv. Folkspel tycker att svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla, och det är därför vi ger allt tillbaka.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring Sverigelotten är du alltid välkommen att kontakta Sverigelottens kundtjänst eller kika bland vanliga frågor och svar via länken nedan.

 

Frågor och svar

Här hittar du de vanligaste frågorna som handlar om Sverigelotten

Till frågor och svar