Spellicens

Folkspel Ideell Förening, 802405-2063 har beviljats spellicens (19Si3275), för att tillhandahålla lotteri med fysiska lotter, fysiska skraplotter, lotter online, skraplotter online, nummerspel online och bingoliknande online-lotterier.

Gäller på webbplatserna: www.bingolotto.se och www.sverigelotten.se. Licensen gäller från och med den 8 maj 2020 till och med den 30 september 2024.

Sverigelotten – Skraplotter med allmännyttiga ändamål

Sverigelotten och dess systerprodukter är skraplotter tas fram utav Folkspel. En en ideell förening som har till syfte att främja svenskt föreningsliv, vårt överskott går därför direkt till föreningar, organisationer och klubbar.

Känn dig trygg med Sverigelotten

Sverigelotten och Folkspels vision är att du som köper och använder våra produkter ska känna dig trygg. Vi har därför tagit fram allmänna villkor för att skapa en så god tydlighet för dig som möjligt. Läs gärna de allmänna villkoren (Länken öppnas i ett nytt fönster).

Integritetspolicy – till för att skydda dig

Sverigelotten och Folkspel behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lag, och givetvis även Dataskyddsförordningen (GDPR). Vi arbetar aktivt med att skydda personuppgifterna genom att vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder. Läs gärna mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy (länken öppnas i ett nytt fönster).