Agneta Sjödin, Stefan Holm, Programledare Sverigelotten

Stefan & Agneta leder Sverigelotten

Två stora profiler kommer framöver att leda högvinstdragningen av Sverigelotten. Olympiska mästaren i höjdhopp Stefan Holm och erfarna programledaren Agneta Sjödin.

Sverigelottens nya succéduo

I början av februari var det premiär för nya högvinstdragningen av Sverigelotten, där det finns möjlighet att vinna såväl 25- som 50 miljoner.
Ny scendekor och två kända profiler välkomnade en kvartett lyckliga vinnare som skrapat fram tre likadana symboler på sina lotter och som fanns på plats i Göteborg för inspelning av dragningen.
– Valet av programledare känns helt naturligt med Stefans kopplingar till idrotten och föreningslivet och Agnetas tidigare erfarenhet av oss genom Bingolotto, säger Mikael Kjellström, affärsområdeschef på Folkspel.
Glädje, tårar, miljonskrap, härliga samtal och kramar präglade de första inspelade programmen  Först ut var Per-Olof från Enköping, som kammade hem hela 2,5 miljoner kronor och som nu kan uppfylla sin dröm om Route 66 i USA med sambon. Läs mer om Per-Olof här, och se vinnarglädjen i klippet nedan.

 

 


Läs mer

Daniel Norberg ny programledare Sverigelotten Högvinstskrap.

Daniel Norberg - ny programledare för Sverigelottens högvinstskrap

På sin första arbetsdag som ny programledare för Sverigelottens högvinstskrap berättar Daniel Norberg om spänningen och lyckan på nära håll när Ragnhild vann en halv miljon kronor.


Jaktfalkens gymnastik lag.

”Sverigelotten ger oss plus i kassan”

Uppemot en kvarts miljon kronor i förtjänst från försäljning av Sverigelotter. Det är medel som gör skillnad för en blivande hundraåring vid namn GK Jaktfalken.


Jill Johnson med i kampanj för Sverigelotten rosa.

608 479 kronor till Bröstcancerförbundet

Tack för att du var med och stöttade Bröstcancerförbundet och deras arbete kring bröstcancerforskningen. Genom din insats i oktober månad har vi kunnat samla in 608 479 kronor till Bröstcancerförbundet och deras arbete. Stort tack!


Stefan brinner för hjärtemånaden

Stefan Holm: ”Alla Hjärtans dag är dagen för romantiska komedier”

Februari är den stora hjärtemånaden. För Sverigelottens ambassadör Stefan Holm betyder det särskilt en sak. "Det finns väl ingen bättre månad för romantiska komedier", säger han.