Stefan & Agneta leder Sverigelotten

Stefan & Agneta leder Sverigelotten

Två stora profiler kommer framöver att leda högvinstdragningen av Sverigelotten. Olympiska mästaren i höjdhopp Stefan Holm och erfarna programledaren Agneta Sjödin.

I början av februari var det premiär för nya högvinstdragningen av Sverigelotten, där det finns möjlighet att vinna såväl 25- som 50 miljoner.
Ny scendekor och två kända profiler välkomnade en kvartett lyckliga vinnare som skrapat fram tre likadana symboler på sina lotter och som fanns på plats i Göteborg för inspelning av dragningen.
– Valet av programledare känns helt naturligt med Stefans kopplingar till idrotten och föreningslivet och Agnetas tidigare erfarenhet av oss genom Bingolotto, säger Mikael Kjellström, affärsområdeschef på Folkspel.
Glädje, tårar, miljonskrap, härliga samtal och kramar präglade de första inspelade programmen  Först ut var Per-Olof från Enköping, som kammade hem hela 2,5 miljoner kronor och som nu kan uppfylla sin dröm om Route 66 i USA med sambon. Läs mer om Per-Olof här, och se vinnarglädjen i klippet nedan.

 

 


Läs mer

Sverigelottens stora sommartävling!

Sverigelottens stora sommartävling!

Har du hängt med kring vad som hänt kring Sverigelotten under säsongen som gått? Visa prov på dina kunskaper så kan du bli en av de 10 vinnarna som vinner 10 Sverigelotter var! Lycka till och ha en härlig sommar!


Agneta Sjödin: “När de vinner känns det som att det är jag som vinner!”

Agneta Sjödin: “När de vinner känns det som att det är jag som vinner!”

Agneta Sjödin leder sedan februari tillsammans med Stefan Holm Sverigelottens högvinstskrap. Och det är ett jobb som Agneta verkligen uppskattar.


Tack för din insats!

Tack för din insats!

Tack för att du är med och stödjer Hjärtebarnsfonden och Riksförbundet HjärtLung och deras arbete kring hjärtforskningen. Genom din insats i februari månad har vi kunnat samla in 429 045 kr till dessa organisationer. Stort tack!


Tre tjejer i samma klass - och med samma hjärtfel

Tre tjejer i samma klass - och med samma hjärtfel

Hilda, Alma och Linn är lika gamla, går i samma klass, spelar i samma lag – och har samma hjärtfel. De är alla ett utmärkt exempel på att det kan gå jättebra att idrotta som hjärtebarn.
– Vi tänker nästan aldrig på våra hjärtfel, säger de.