Agneta Sjödin, Stefan Holm, Programledare Sverigelotten

Stefan & Agneta leder Sverigelotten

Två stora profiler kommer framöver att leda högvinstdragningen av Sverigelotten. Olympiska mästaren i höjdhopp Stefan Holm och erfarna programledaren Agneta Sjödin.

Sverigelottens nya succéduo

I början av februari var det premiär för nya högvinstdragningen av Sverigelotten, där det finns möjlighet att vinna såväl 25- som 50 miljoner.
Ny scendekor och två kända profiler välkomnade en kvartett lyckliga vinnare som skrapat fram tre likadana symboler på sina lotter och som fanns på plats i Göteborg för inspelning av dragningen.
– Valet av programledare känns helt naturligt med Stefans kopplingar till idrotten och föreningslivet och Agnetas tidigare erfarenhet av oss genom Bingolotto, säger Mikael Kjellström, affärsområdeschef på Folkspel.
Glädje, tårar, miljonskrap, härliga samtal och kramar präglade de första inspelade programmen  Först ut var Per-Olof från Enköping, som kammade hem hela 2,5 miljoner kronor och som nu kan uppfylla sin dröm om Route 66 i USA med sambon. Läs mer om Per-Olof här, och se vinnarglädjen i klippet nedan.

 

 


Läs mer

608 479 kronor till Bröstcancerförbundet

Tack för att du var med och stöttade Bröstcancerförbundet och deras arbete kring bröstcancerforskningen. Genom din insats i oktober månad har vi kunnat samla in 608 479 kronor till Bröstcancerförbundet och deras arbete. Stort tack!


Stefan brinner för hjärtemånaden

Stefan Holm: ”Alla Hjärtans dag är dagen för romantiska komedier”

Februari är den stora hjärtemånaden. För Sverigelottens ambassadör Stefan Holm betyder det särskilt en sak. "Det finns väl ingen bättre månad för romantiska komedier", säger han.


Glada Erica Johansson med armarna i kors

Krönika: Bröst, dessa ständigt omtalade och uppskattade geléklumpar

Erica Johansson en Sveriges bästa längdhopperska genom tiderna, ger här sin syn på bröst, och vikten av av att bröstcancerforskningen fortsätter att framskrida!


Sverigelotten 25 med chans på 25 miljoner

Sverigelottens stora sommartävling!

Har du hängt med kring vad som hänt kring Sverigelotten under säsongen som gått? Visa prov på dina kunskaper så kan du bli en av de 10 vinnarna som vinner 10 Sverigelotter var! Lycka till och ha en härlig sommar!