Jenny vann på Sverigelotten,

Jenny höll på att kasta vinstlott värd 2,5 miljoner kronor

Vill du ha chansen att vinna upp till 25 miljoner kronor samtidigt som du stödjer svenska föreningar och klubbar? Då ska du köpa en Sverigelott! Jenny Sandersson från Ed hade aldrig trott att hon skulle vinna stort på en lott, men när hon skrapade en Sverigelott och fick upp tre högvinstsymboler vann hon 2,5 miljoner kronor. Var med och få chansen att vinna stort du också genom att köpa en Sverigelott idag.

Köper lott för stötta föreningar och klubbar

-Jag körde till min sambos jobb och skrek och viftade med lotten i handen, säger hon.

För varje Sverigelotten du köper är du med och stöttar Sveriges föreningar och klubbar, men du har även möjlighet att vinna upp till 25 miljoner kronor. När Jenny Sandersson gick in på trafikbutiken Alvar Jacobsson i Ed för att köpa tre Sverigelotter var en högvinst det sista hon hade räknat med.

-Jag vann småsummor och bytte ut dem mot nya lotter. Jag fortsatte att vinna och till slut la jag ner dem i handväskan och glömde bort dem. Jag hittade dem av en slump när jag satt på en parkering utanför en matbutik, säger hon.

Storvinst på ett skrap

Jenny skrapade Sverigelotterna och på en av dem fick hon upp tre högvinstsymboler. Hon berättar att hon aldrig har vunnit något i hela sitt liv. Det var även en anledning till att hon först tänkte slänga vinstlotten.

 Köp en Sverigelott och se om du har tur!

  • Det var tur att jag inte gjorde det. Jag la den åt sidan, men sedan började jag läsa på lotten lite närmare. Efter fem gånger förstod jag att jag hade skrapat fram en högvinst, säger hon.

Jenny körde direkt till sin sambo Görans jobb för att berätta de goda nyheterna. Med vinstlotten i handen sprang hon fram till honom och skrek. Hennes vinstskrap har inte gått obemärkt förbi i Ed.

-Alla köper Sverigelotten just nu. Det har blivit hårdvaluta och är mycket populärt, säger hon och skrattar.

Har alltid velat resa till ”Route 66”

I början av april packade paret sina väskor för att åka till Sverigelottens studio i Göteborg. Medan vinnaren pratade med programledarna Stefan Holm och Agneta Sjödin berättade Göran att de drömmer om att åka Route 66 i USA.

-Hon vill åka cabriolet, men jag vill köra motorcykel. Vi diskuterar fortfarande vilket färdsätt som är bäst, säger han och ler stort.

Innan det är dags att ta reda på om deras dröm kommer att gå i uppfyllelse överraskar de två programledarna Jenny med flera hemliga videohälsningar. Det är en chockad, men glad vinnare som till slut är redo att ta plats vid ståbordet för att skrapa den stora vinstlotten.

-Jag har inte valt något speciellt nummer. Jag går på känslan, säger Jenny till Agneta Sjödin och börjar skrapa.

-2,5 miljoner kronor, ropar hon medan Jenny försöker förstå vad som precis har hänt.

Göran skyndar sig fram till sin sambo och ger henne en stor kram.

-Jag måste smälta det här, men vi ska självklart fira ikväll. Jag har bokat en hotellsvit och köpt champagne, säger hon.

 

Möt fler vinnare

 

 

 

 


Läs mer

Fredrik vinner 2,5 miljoner på  Sverigelotten.

Fredrik Johansson vann 2,5 miljoner på Sverigelotten

Läs om hur Fredrik Johanssons födelsedagspresent blev en livsförändrande vinst.


Ronnie vinner på Sverigelotten - 1 miljon kronor.

Ronnie från Köpingebro blir miljonär med Rosa Sverigelott

Till ett ögonblick som förändrade livet: Följ med Ronnie från Köpingebro på hans fantastiska resa till att bli miljonär med hjälp av en Rosa Sverigelott. Vill du också prova lyckan?


Daniel Norberg med Sverigelotten vinnare från Nybro.

Nybroparets otroliga vinstresa: Från 100 000 kr till 2,5 miljoner

Upptäck det osannolika! Nybroparet förvandlade 100 000 kr till 2,5 miljoner med Sverigelotten. Läs deras otroliga vinstresa och spännande framtidssplaner här!


Ragnhild vinner en halv miljon på Sverigelotten. Progamledare Daniel Norberg.

Ragnhild skrapade fram en halv miljon

Svindlande vinstglädje! Läs om Ragnhild som vann en halv miljon med Sverigelotten och stödet till Bröstcancerförbundet!