Caroline Fransson högvinst vinnare Sverigelotten.

Miljonvinnaren på Sverigelotten: Nu blir det körkort och Spa!

Stort grattis till miljonvinnaren Caroline Fransson från Norrahammar som så länge längtat efter att ta körkort. Nu är teorin bokad. Det som fick henne att boka in teorin var en vinstlott från Sverigelotten. - Jag har redan köpt en bil som morot, säger hon.

Caroline gillar att skrapa lotter, men kunde aldrig föreställa sig att hon skulle vinna en stor summa pengar. Caroline och hennes syskon fick två Sverigelotter var av mamma i slutet av förra året.

- Vi skrapade våra och jag vann lite pengar. Jag tänkte att jag köper nya Sverigelotter tills jag slutar vinna. Det blev många lotter, säger hon och skrattar.

Det var en lyckad plan. En dag hände det magiska, Caroline skrapade fram tre högvinstsymboler. Det betydde en vinstchans på minst 100 000 kronor och chans på 25 miljoner kronor.

- Jag fick en chock, trodde inte att det var sant säger hon och berättar att hon inte har vågat fira vinsten – ännu.

Nu vet Caroline hur stor vinstsumman är, men när hon satt med sin vinstlott hemma i köket den där dagen hade hon ingen aning. De 100 000 kronor som hon visste var tryggade hade hon redan en plan för.

- Jag har köpt en bil eftersom jag håller på att ta körkort. Det är en morot till mig själv. Nu är även teorin inbokat i augusti, säger hon.

Glad och pirrig anlände Caroline tillsammans med sin pojkvän till Sverigelottens studio i Göteborg för att skrapa den stora vinstlotten.
Efter ett litet snack med programledarna Stefan Holm och Agneta Sjödin är det dags. Dags att få veta hur stor vinsten verkligen kommer bli.

- Jag vill köpa ett hemmaspa, säger hon till Agneta Sjödin när hon frågar om Caroline har funderat på vad hon vill göra om vinsten är högre än 100 000 kronor.

Caroline väljer lott nummer 24.

- Numret kom bara upp i mitt huvud och jag fastnade för det, säger hon och gör sig redo.

Agneta Sjödin summerar siffrorna medan Carolines pojkvän nervöst väntar i kulisserna med en bukett blommor. Studion är knäpptyst under skrapet, men så snart vinstsumman uppenbarar sig exploderar konfettin över den nyblivna miljonären.

- Åhh, Gud, säger Caroline och tappar orden när hon förstår att hon har vunnit 2,5 miljoner kronor.

Mitt i all glädje kommer hennes pojkvän fram och ger henne en grattispuss. Medan Stefan Holm avrundar programmet berättar paret att de ska fira med hotellnatt och champagne.

- Och sedan ska vi bygga ett spa, säger den lyckliga vinnaren.

Gör som Caroline och skrapa fram miljonvinst! Köp en Sverigelott här.


Läs mer

Eira från Alingsås -Sverigelotten.

Eira från Alingsås skrapade fram 2,5 miljoner

Boule, bullbak och barnbarnsbarn – Eira Lund blev nyligen 2,5 miljoner kronor rikare med en Sverigelott. Läs om hennes fantastiska vinst och vad hon planerar att göra med pengarna.


Fredrik vinner 2,5 miljoner på  Sverigelotten.

Fredrik Johansson vann 2,5 miljoner på Sverigelotten

Läs om hur Fredrik Johanssons födelsedagspresent blev en livsförändrande vinst.


Ronnie vinner på Sverigelotten - 1 miljon kronor.

Ronnie från Köpingebro blir miljonär med Rosa Sverigelott

Till ett ögonblick som förändrade livet: Följ med Ronnie från Köpingebro på hans fantastiska resa till att bli miljonär med hjälp av en Rosa Sverigelott. Vill du också prova lyckan?


Daniel Norberg med Sverigelotten vinnare från Nybro.

Nybroparets otroliga vinstresa: Från 100 000 kr till 2,5 miljoner

Upptäck det osannolika! Nybroparet förvandlade 100 000 kr till 2,5 miljoner med Sverigelotten. Läs deras otroliga vinstresa och spännande framtidssplaner här!