Ragnhild vinner en halv miljon på Sverigelotten. Progamledare Daniel Norberg.
Senaste vinnarna:

Ragnhild skrapade fram en halv miljon

I oktober köpte Ragnhild Herrmann ett par Sverigelotter i en butik i Karlstad. För att stödja Bröstcancerförbundet. För spänningens skull. För att vinna.

 

Köp din egen Sverigelott nu

 

Magiskt ögonblick i studion - Ragnhild vinner på högvinstdragningen

Spänningen var magisk då Ragnhild Herrmann tog plats intill Daniel Norberg, ny programledare för Sverigelottens högvinstdragning. 100 000 kronor var den lägsta summan som dalkullan från Säter kunde ta med hem till Karlstad, där hon numera bor. Det övre taket däremot låg på 25 miljoner kronor och då Ragnhild skrapade fram två rutor i rad med den näst intill ofattbara siffran gick pulsen hastigt upp hos alla inblandade, Daniel Norberg inkluderad. Nu blev det till slut 500 000 kronor, en halv miljon och en mycket belåten tjej kunde firas med bubbel och konfetti.

– För mig är det otroligt mycket pengar. Nu ska jag landa i det här. Det har varit en fantastisk dag och vi har blivit så väl omhändertagna. Sedan kände jag mig ganska samlad och hade bestämt att njuta fullt ut av den här dagen. säger Ragnhild, som hade stöd i studion av sin väninna Cecilia Pettersson.

Planer för vinsten – biluppgradering och drömresa på Hurtigrutten

Den nyvunna summan ska förvaltas väl.

– Det lär bli en uppgradering av bilen. Sedan har jag och min sambo Janne länge pratat om att få uppleva Hurtigrutten. Det innebär också en trygghet, en extra bonus och att nyttja pengarna på bästa vis. Lite dekadens, ska det allt kunna bli.

Stöd till Bröstcancerförbundet genom Sverigelotten

Väntan på högvinstskrapet har varit lång. Lotterna inhandlades redan under hösten och i samband med den månad som är rosa och dedikerad kampen mot bröstcancer.

– Jag vet ju att en del av försäljningen tillfaller Bröstcancerförbundet och det spelade självklart en stor roll i mitt val av skraplott. Som dessutom innehöll spänning och en halv miljon kronor. Varför inte prova din egen chans att vinna miljoner här?

 

 


Läs mer

Ronnie vinner på Sverigelotten - 1 miljon kronor.

Ronnie från Köpingebro blir miljonär med Rosa Sverigelott

Till ett ögonblick som förändrade livet: Följ med Ronnie från Köpingebro på hans fantastiska resa till att bli miljonär med hjälp av en Rosa Sverigelott. Vill du också prova lyckan?


Daniel Norberg med Sverigelotten vinnare från Nybro.

Nybroparets otroliga vinstresa: Från 100 000 kr till 2,5 miljoner

Upptäck det osannolika! Nybroparet förvandlade 100 000 kr till 2,5 miljoner med Sverigelotten. Läs deras otroliga vinstresa och spännande framtidssplaner här!


Anita från Alingsås, blir miljonär på Sverigelotten.

Hon köpte en Sverigelotten Premium – blev miljonär

Anita från Alingsås, köper lotter för att stötta föreningslivet. Men den här gången blev hon även miljonär. Vinsten kommer att förverkliga många drömmar.


Jenny vann på Sverigelotten,

Jenny höll på att kasta vinstlott värd 2,5 miljoner kronor

Jenny Sandersson från Ed brukar köpa lotter ibland, men hon har alltid tänkt att hon aldrig kommer att vinna mer än småsummor. Därför blev hon chockad när hon insåg att Sverigelotten hon precis hade skrapat innehöll tre högvinstsymboler.