Tänk om! Vinn 25 miljoner med Sverigelotten

Chans på 25 miljoner!
25 kr
Chans på 50 miljoner!
50 kr
Unna dig lite färg i vardagen
30 kr
Vinn 250.000 kr!
5 kr

Jenny höll på att kasta vinstlott värd 2,5 miljoner kronor

Jenny Sandersson från Ed brukar köpa lotter ibland, men hon har alltid tänkt att hon aldrig kommer att vinna mer än småsummor. Därför blev hon chockad när hon insåg att Sverigelotten hon precis hade skrapat innehöll tre högvinstsymboler.


Här är miljonären som har tur i både spel och kärlek

Livet är under ständig förändring. Det vet Lars-Erik Hansson från Härnösand. Han fick fyra Sverigelotter på alla hjärtans dag av sin nyblivna sambo, varav en av dem skulle visa sig innehålla en högvinst.


Oivind gläds åt sin vinst tillsammas med Stefan Holm och Agneta Sjödin

Han skrapade fram 2,5 miljoner kronor: "Jag har fått minnen för livet"

Öivind Hansen har köpt fyra Sverigelotter på Hemköp en gång veckan i flera år. och plötsligt skrapade han fram tre högvinstsymboler!


Vinnare i Sverigelottens högvinstspel

Hans liv förändrades efter ett skrap: "Nu kommer det bättre tider"

Tänk dig att du får en Sverigelott i present och skrapar fram tre högvinstsymboler. Det är precis det som hände Jouni Cnoli från Söderala. Nu har han en miljon anledningar att fira.
– Jag har haft en jobbig tid, men när jag skrapade fram högvinsten kände jag att nu vänder det, säger han.


Håkan skrapade fram drömvinsten på sin Sverigelott!

Nyblivna miljonären: "Nu kan jag sätta guldkant på tillvaron"

Trodde det var en nitlott – skrapade fram högvinst på extrarutan Satsade allt på sitt födelsenummer – vann en miljon Håkan Hultkrantz från Norrköping har köpt två Sverigelotter varje söndag i fem år. Hans motto är; om du inte spelar så kan du inte vinna. Hans långsiktiga skrapande har gett resultat – lagom till pensionen kan han kalla sig för miljonär.
– Det är helt ofattbart, nu ska vi ut och resa, säger han.


Elsmarie vinnare på Högvinstskrapet på Sverigelotten.

Nyblivna miljonären: "När jag köper Sverigelotten så vet jag att pengarna går till något bra"

För 25 år sedan vann Els-Marie Pettersson från Visby 25 000 kronor på en skraplott. För ett tag sedan köpte hon en Sverigelott i samma butik av samma kassörska, men den här gången vann hon en betydligt högre summa. "Jag får nog bjuda henne på middag igen, säger den nyblivna miljonären från Sverigelottens studio i Göteborg".


Bli en vinnare!

Vinn stort eller jättestort med Sverigelotten

Skraplotten Sverigelotten har funnits sedan 2004, och är en lott som ger dig chans att vinna pengar direkt på lotten. Dessutom finns en högvinst på 25 miljoner kronor som du kan skrapa fram under en högvinstdragning. 2019 fick Sverigelotten en ny medlem i skraplottsfamiljen, nämligen Sverigelotten Premium, en jättestor skraplott, med en jättestor högvinst på otroliga 50 miljoner kronor – den största vinsten du kan få på en skraplott i Sverige.

Sverigelottens skraplotter är populära, både för att få lite extra spänning i vardagen, och som födelsedagspresenter och julklappar. Lotterna finns att köpa i butiker och hos föreningar och klubbar som fysisk lott, men det går lika bra att köpa lotter online och skrapa i mobilen, surfplattan eller datorn. Reglerna och vinstchanserna ser likadana ut oavsett hur du väljer att köpa din lott. Har du aldrig testat att skrapa en digital lott, men är nyfiken på hur det funkar? Då kan du skrapa en demolott helt gratis. Vill du hellre få dina skraplotter skickade till dig kan du starta en prenumeration på lotter som då skickas direkt hem till dig varje månad.

Sverigelotten – en del av Folkspelsfamiljen

Sverigelotten är en del utav Folkspel, en ideell organisation som arbetar för att stärka svenskt föreningsliv. Det betyder att allt överskott från försäljningen utav våra lotter går tillbaka till Sveriges föreningar, klubbar och organisationer. Så varje gång du köper en Sverigelott är du med och stöttar hela Sveriges föreningsliv. Köper du en skraplott online eller blir prenumerant på lotter, kan du välja att stötta din favoritförening lite extra. Bra va?