Sverigelottens tävlingsvillkor

Här kan du läsa om Sverigelottens tävlingsvillkor

Vinnarna utses en gång per månad och kontaktas via angiven epostadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Anställda på Folkspel kan inte vinna. Vinster skickas enbart inom Sverige och vinsten kan ej bytas ut mot kontanter eller andra varor. Nyttjas inte vinsten tillfaller vinsten och värdet Folkspel. För att vara med och tävla måste du ha fyllt 18 år. Resultatet av tävlingen kan inte överklagas. Bidrag som laddas upp under denna tävling kan komma att användas av Folkspel i andra sammanhang. 


Folkspel och Sverigelotten förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande. Folkspel och Sverigelotten kan ej ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredje part som gör att tävlingen ej kan genomföras eller ett bidrag inte syns. Denna tävling är inte sponsrad, administrerad, associerad eller godkänd av Facebook.
Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår.